Elektriker

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på reddit
Dela på pinterest

100 wolt AB i Stockholm är ett ungt, blomstrande företag. Trots den korta livstiden på marknaden har vi många framgångar med stöd av många kundreferenser efter att våra duktiga elektriker utfört elinstallationer (installation, utbyte och modernisering av elsystemet).

Vår prioritet är att garantera säkerheten vid alla elinstallationer. Vi närmar oss uppdragen med stor noggrannhet och soliditet, så vi anser att varje uppdrag är individuellt. Vi erbjuder punktlighet samt en skriftlig garanti för de tjänster vi tillhandahåller. Vi fungerar även som en jourtjänst. Stockholm och närliggande orter är ett grundläggande område för vår verksamhet.

Vi erbjuder professionella elektriska tjänster – hög service från våra elektriker. Vi är solida – kontakta oss för autentiseringsuppgifter.

Våra tjänster innefattar elektriska installationer och mätningar. Våra elektriker har många erfarenheter och vi vet vad vi gör.

Elektriska tjänster – efter att tidigare bestämt ett datum, utför vi alltid arbetet i tid. Vi använder endast beprövade monteringsmetoder som vi garanterar högsta kvalitet på. Vårt pris är alltid på en konkurrenskraftig nivå! Vi tillhandahåller skriftlig och bildlig dokumentation av din installation. Tack vare det kommer du att veta var de viktigaste kabelvägarna sitter, liksom enskilda ledningar samt att veta samma i vilka väggar du inte ska borra i.
Vi beskriver varje säkring i växeln. Genom att öppna dörren till din växel, vet du vilken säkring som stänger av kretsen. (t.ex. Om du behöver en professionell elektriker som arbetar snabbt, effektivt och är sakkunnigt har du kommit rätt! Endast en professionell elektriker kommer att garantera säkerheten och en väl fungerande elsystem i ditt hem, lägenhet eller företag. Elektriska anslutningar, mätningar av elinstallation – mätning av markbeständighet, installation av elinstallation, elektriska mätningar och modernisering, byte, installation av elinstallation.