Fler frågor om stambyte i Stockholm

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på reddit
Dela på pinterest

En ny vecka, ett nytt inlägg och nya svar på frågor om stambyte i Stockholm. Förra veckan valde jag att enkom ägna mina rader åt att svara på era frågor, och det visade sig gå hem! Jag har fått mycket uppskattning via kommentarer och mail. Både från människor som står inför ett stambyte i Stockholm, men också från folk som bara gillade att få informationen.

Det är synd att bryta ett vinnande koncept, så vi kör på samma upplägg den här veckan. Jag har fått in många frågor om stambyte i Stockholm och jag kör på med några av de vanligaste.

”Hur ska jag göra med min post?”

Detta är en fråga som dykt upp i inkorgen från många av er. Många verkar vara oroliga över hur stambytet i Stockholm kommer att påverka hur de får tidningar och post. Till alla som känner oro för detta är jag glad att kunna komma med lugnande besked. Posten kommer precis som vanligt, och stambytet i Stockholm ska inte påverka detta. Om du har möjligheten att bosätta dig någon annanstans under arbetet är detta en bra idé. I dessa fall får du helt enkelt åka till ditt renoveringsprojekt till bostad och hämta posten emellanåt. Förutsatt att du inte gör en temporär adressändring medan du bor i annan bostad. Den möjligheten finns förstås också!

”Är stambytet i Stockholm farligt för mina barn?”

Detta beror kanske först och främst på hur gamla dina barn är. Stambytet i Stockholm kommer innebära att det finns maskiner och verktyg i bostaden. Om du har småbarn kan det eventuellt vara en god idé att skärma av den del av bostaden i vilken dessa potentiellt farliga verktyg finns. Bortsett från att det kan skydda barnen så uppskattas en sådan åtgärd också av oss som utför stambyte i Stockholm. Barn tenderar att ”låna” våra saker annars.

”Behöver jag vara orolig för mina ömtåliga och värdefulla saker?” 

Innan ditt stambyte i Stockholm drar igång kommer du att ha helt klart för dig vilka delar av bostaden som påverkas. För att undvika att din inredning skadas är det därför en god idé att ställa undan de saker du värdesätter mest. Stambyte i Stockholm är onekligen ett stort och omfattande projekt. Hantverkarna som utför arbetet kommer inte att ha tid eller lust att vara ”försiktiga” med sådant som inte hör renoveringen till. Därför är det helt enkelt bäst att placera dessa saker så långt bort från arbetet som möjligt!

Vad har ni mer för frågor om stambyte i Stockholm? Skicka era funderingar till mig via mail eller kommentera på mina inlägg! Min plan är att fortsätta svara på era frågor i mina poster under de kommande veckorna.

På återhörande snart!