Så tänker jag om online dating

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på reddit
Dela på pinterest

Då var det dags. Min summering av online dating, som utlovats under några veckor, ska nu ske. Det är många av er som visat stort intresse för mitt nyfunna intresse. Frågorna har varit många, även innan jag egentligen delade något av substans om online dating. Jag tänkte nu att jag skulle berätta om detta genom att svara på era frågor. Vi kör bara rakt upp och ner så ser vi var vi landar:

Vad var roligast med online dating?

Jag kände mig tvungen att börja med denna fråga. Det roligaste med online dating har varit flera olika aspekter. Man skulle kunna säga att svaret har två olika dimensioner. Dels så handlar det om det som hänt i mig. Vi kan börja där:

Mitt självförtroende har helt klart gått upp sedan jag började med online dating. Då talar jag både om det utseendemässiga och personlighetsmässiga aspekter. Det kändes bättre att träffa folk, både i sammanhang vid online dating och andra sociala kontexter. Jag kände att jag dög till och att det fanns de som ville ha mig. Man ska verkligen inte förringa vikten av denna, iaf för mig, positiva effekt av online dating.

Det andra är förstås att man mår bra av att socialisera. I alla fall gör jag det. Det är fint att träffa folk även om inte allt leder vidare till seriositet med online dating.

Det finns en väldig massa andra saker jag skulle kunna nämna som fördelar med online dating. Tyvärr hinner jag inte gå vidare om jag ska hinna svara på andra frågor. På tal om det, här kommer nästa fråga:

Vilken dejt var bäst under tiden med online dating?

Jag måste nog säga att det var en person jag träffade en gång och sedan blev vän med. Vi såg inte något seriöst i varandra men insåg att vi var tvungna att hålla kontakten. Hon var fantastiskt rolig och vi skrattade ihop en hel kväll. Jag har nog aldrig haft så roligt förut och jag är glad att hon är min vän idag.

Kära vänner, ös på med frågor om online dating. Jag svarar så snabbt jag bara kan, detta lovar jag.