Fasadmålning

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på reddit
Dela på pinterest

Målningstjänster i Stockholm
Klassiskt målnings- och målningsarbete
Målningsarbete också med hjälp av luftlös sprutteknik
Klassiska smyckenteknik
Spatel teknik
läta ytor – puristisk design
Gobelänger fungerar
från grovfiber till högkvalitativa siden tapeter
Golvarbete
Läggning av PVC, laminat, konstruktionsbeläggningar
Rengöring av fasader
Högtrycks varmvattenstrålar upp till 160 bar
Våt sandblästring / vattenstrålar upp till 400 bar
Fasadmålning
Dimfri sprutning av fasadytor
Kompositsystem för värmeisolering
som en komplett kapacitet med byggnadsställningar, VVS och takarbete
Renovering av fasader
som en komplett kapacitet med byggnadsställningar, VVS och takarbete
Betong reparation
Ytskyddssystem
Golvbeläggning
Beläggning av balkonggolv, etc.

Fasadrenovering:
som en komplett kapacitet med byggnadsställningar, VVS och takarbete
Betong reparation
Ytskyddssystem

När det gäller fasadrenovering skiljer vi i allmänhet mellan kalk-cement gipsfasader och betongfasader av monolitiska betongbyggnader eller plattor.

De traditionella gipsfasaderna är antingen färgade eller försedda med en antsrich. I de flesta fall kräver fasadrenoveringen också en gips och stuckatur renovering. För båda krävs omfattande kunskap och erfarenhet.

Fasadrenovering gällande betongfasader görs med hjälp av ett komplext reparationssystem. Orsaken till skadorna på dessa fasader är den så kallade karbonationsprocessen, där betongens skyddande effekt på det inbyggda ståltestet gradvis avtar under årens lopp. Detta innebär att de berörda organen, inklusive stål skyddstillsyn, måste exponeras och behandlas noggrant.

Som ett alternativ till ren betongrenovering, som vi naturligtvis även erbjuder för armerad betongbalkong och andra armerade betongdelar, är an. energieffektiv renovering med hjälp av värmeisoleringskompositer också lämplig för armerade betongfasader.

Fasadrenovering av betongytor måste också utföras med en WDVS. Besparingar kan endast göras genom att betongen inte behöver produceras som exponerad betong.

Fasadmålningar i Stockholm
Dimfri sprutning av fasadytor

Exteriörfärger på byggnader bör skyddas mot väder å ena sidan, men också vara dekorativa och arkitektoniskt tilltalande. Den bästa lösningen är en syntes av båda aspekterna.

Oavsett om det är färger på listade fasader som en del av en fasadrenovering, färger på värmeisoleringskompositsystemet under den energieffektiva renoveringen av en panelkonstruktion eller färger på nya byggnader med speciella färger med information från arkitekten, har vi rätt erfarenhet. Naturligtvis kräver var och en av dessa situationer professionell underjordisk behandling för det valda beläggningssystemet. Naturligtvis bör ingenting lämnas åt slumpen för att garantera en hållbar, optisk och teknisk kvalitet.

Behöver du råd på plats för ditt projekt? Ring oss och boka tid på plats i vårt stora fina kontor. Storleken på byggprojektet, höghus, hem eller lägenhet, spelar ingen roll. Vid behov kommer vi också gärna att utveckla ett färgschema för dig. Det gör vi för att underlätta din process med att välja ut de färger som passar bäst. Här pratar vi om komplementfärger och accent-färger som tillsammans skapar den känslan som du beskrivningen önskar.
Värmeisolering kompositsystem i Stockholm
Energibesparing är vår tids fråga. På 1980-talet utvecklades en ny innovativ form av exteriör isolering av fasader, värmeisoleringskompositsystem.

Detta är ett kostnadseffektivt sätt att isolera gips och fasader betong, vilket kräver en mycket lägre behandling eller renovering av substratet. Samtidigt sjunker uppvärmningskostnaderna på grund av värmeisolering.

Strukturen i detta system består av limmade och pluggade frigolit eller mineralisolering styrelser, ett tårbeständigt glasfibertyg mot temperaturspänningar och en tunn gips. Värmeisolering kompositsystem är högteknologiska i fasad renovering.

Huruvida det är frigolit eller mineralsystem som används beror på de ekologiska kraven och höjden av byggnaden (avfyra skyddsreglemente).

Det är viktigt att värmeisoleringskompositsystemet installeras utan termiska broar. Detta innebär att alla anslutningar och övergångar måste utföras professionellt enligt systemtillverkarens regelinformation. Vi har den här erfarenheten.

Avgörande är att hänvisningen till det faktum att användningen av ett värmeisoleringskompositsystem avsevärt minskar kostnaderna för renovering av gips- eller betongfasaden och att uppvärmningskostnaderna minskar. Detta gör systemet till en användbar investering.