BYGGFIRMA I DITT OMRÅDE

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på reddit
Dela på pinterest

FRAMTIDSSÄKRA OCH KOMPETENs – VÅR BYGGFIRMA I STOCKHOLM.

Som ett regionalt byggföretag i Stockholm erbjuder vi dig ett omfattande utbud av tjänster med två huvudområden: Vi är verksamma som byggfirma och som utvecklare.  Med dessa två användningsområden ser vi oss själva som ett företag som kombinerar flexibilitet och yrkesskicklighet. Våra tjänster sträcker sig från skalkonstruktion som skapats med egen personal till nyckelfärdig överlämnande av objekt.

VI BYGGER NOGA OCH I TID

Som ett medelstort familjeföretag och en pålitlig och kompetent utvecklare tar vi ansvar för hela byggprojektet för dig. Vårt engagemang för dig börjar med att få alla viktiga bygglov och slutar med nyckelfärdiga överlämnandet av objektet. Vi gör alla steg för dig och håller dig uppdaterad.

Vår verksamhet som byggföretag bygger på många års erfarenhet. Du drar nytta av vår omfattande kunskap, som vi har förvärvat från många fastigheter i Stockholm. Med vårt kompetenta team skapar vi moderna nya byggnader som uppfyller dina önskemål och som gör mål med ett attraktivt läge.

BYGGFIRMA I DITT OMRÅDE

I närheten av Stockholm tar vi hand om allt arbete som utförs i samband med byggnadskonstruktion och renovering  samt renoveringar. 

Vi är fast beslutna att vara en pålitlig byggfirma och parter för både nya kunder och våra stamkunder. Som specialister som förstår sitt hantverk kan vi förverkliga föremål kompetent, tillförlitligt och troget för förväntningarna tack vare våra många år av know-how i branschen.

Vår regionala byggfirma med säte i Malmö och Stockholm skapar skalkonstruktionsobjekt i byggnadskonstruktion med upp till 25 bostäder. Det handlar till exempel om medelstora kommersiella byggnader och flerfamiljshus. I konverterings- och renoveringsområdet gör vi små beställningar upp till större ombyggnader.

ATT UPPFYLLA DINA IDÉER ÄR VIKTIGT FÖR OSS

Vi lägger stor vikt vid våra kunders belåtenhet. Det innebär att närhet till våra kunder är vår prioritet. Det är därför vi alltid står vid din sida. Kvalitet i planering och genomförande är vår prioritet.

Bygg med oss! Som utvecklare i Stockholm erbjuder vi dig en pålitlig tjänst. Kontakta oss idag och säkra ett personligt och icke-bindande erbjudande.

BYGGNADSKONSTRUKTION I STOCKHOLM 

Inom anläggningsarbeten är vår verksamhet huvudsakligen koncentrerad till skalkonstruktionen i Stockholm.

Omfattningen av våra bostadsprojekt varierar: Med olika provisionssummor skapar vi byggnader som rymmer fem till 25 bostäder. Inom byggbranschen omsätter vi cirka 50 000 000 kr per år.

OAVSETT OM KOMMERSIELLA FASTIGHETER ELLER FLERFAMILJSHUS – BYGG MED VÅRA EXPERTER

Vi är specialister inom byggbranschen: I Stockholm har vi förverkligat bostadshus och kommersiella fastigheter i många år. Våra kunder är medelstora bostadsbyggföretag, privata investerare samt vår egen fastighetsutvecklare avdelning.

VI SKAPAR OMFATTANDE BYGGPROJEKT MED UTMÄRKT KVALITET

Vår personalkapacitet är cirka 45 anställda. Tillsammans skapar vi regelbundet fyra till fem byggprojekt parallellt. Vi leds av en erfaren polermaskin som förstår sitt hantverk. Vi säkerställer en utmärkt kvalitet på våra fastigheter genom ett långsiktigt samarbete med partners och underleverantörer.

SÄRSKILT VIKTIGT: ÖVERVAKNING OCH SAMORDNING AV BYGGARBETSPLATSER

Platsövervakningen i Stockholm och det omgivande området utförs av vår mycket erfarna byggledning i daglig kontakt med byggarbetsplatserna och i nära samarbete med ledningen.

OMBYGGNAD OCH RENOVERING I STOCKHOLM 

En gammal byggnadsrenovering i Stockholm – vi är aktiva i våra renoveringsaktiviteter och renoveringar av olika slag i den vackra staden och även i det omgivande området.

DIN PÅLITLIGA LOKALA PARTNER FÖR EN GAMMAL RENOVERING AV BYGGNADER

Som bygg- och renoveringsföretag från Stockholm utför vi klassiska renoveringsarbeten samt rivning, murverk och gips. Dessutom gör vi kompletta renoveringsarbeten och tillägg till bostads- och kommersiella byggnader. En gammal byggnadsrenovering utförs tillförlitligt och kompetent hos oss. Dessutom kan vi också genomföra en fullständig renovering i Stockholm. Vi tar över allt renoveringsarbete och lämnar över lägenheten nyckelfärdigt.

Våra kunder kommer från ett brett spektrum av områden. Vi arbetar till exempel för kommuner, kommuner, fastighetsförvaltningar, bostadsbolag, byggvårdsavdelningar för banker och försäkringsbolag samt för privatpersoner.

VI UPPMÄRKSAMMAR KVALITET UNDER OMBYGGNADER OCH RENOVERINGAR

Med en personalkapacitet på ca 25 anställda anställer vi främst vår kvalificerade interna personal inom detta område. Båda mindre partier, var och en med en förman och eget företag fordon, samt större yrken med en kvalificerad polermaskin, övervaka fem till sex byggarbetsplatser parallellt. Dessa arbeten kring renovering av gamla byggnader övervakas och samordnas av våra erfarna byggledare.