Det enklaste sättet att flyttstäda ditt hem

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på reddit
Dela på pinterest

Det enklaste sättet att städa ditt hem
Letar du efter en privat hushållerska? Din lägenhet behöver en grundläggande rengöring? Välkommen till Rent & Fint. Vi hjälper dig att hitta rätt hushållshjälp – Oavsett om du behöver en städservice, flyttstädning eller en grundläggande städning för ditt privata hushåll i Stockholm. Inga problem!

Besök på här: http://flyttstädning-stockholm.nu

Besök på här: http://göteborgflyttstädning.nu

Städning enligt dina behov
Transparent, okomplicerad, säker – Rent & Fint är det enklaste sättet att hitta rätt rengöringskraft för din städning. Vi ger dig privata hushållshjälpmedel för städning av bostäder i Stockholm. Städarna arbetar självständigt!
Och det är så enkelt: Välj sedan datum, frekvens och rengöringstid. Städservicen är skräddarsydd för dina behov. Du är under stress och vill bara ha din lägenhet rengöras en gång? Här kan du göra en engångsbokning. Behöver du regelbunden hjälp med att städa din lägenhet? Boka en rengöringsäl som kommer till dig med jämna mellanrum. Ska du flytta och behöver flyttstädning? Oavsett om vårstädning eller slutstädning av lägenheten innan du flyttar? Genom oss hittar du rätt rengöringsservice för rengöring.
Så snart din bokningsförfrågan har bekräftats kommer vi att meddela dig via e-post och SMS. Du kommer att diskutera städning av din lägenhet direkt och individuellt med din städare. Vid det första mötet definierar du sedan grunderna i grundläggande rengöring. Guide din städare genom lägenheten och påpeka specialfunktioner och visa dig vad som är viktigast för dig. Vänligen rikta även alla nödvändiga rengöringsproduktertill din städare.
Vi hjälper dig med omfattande hushållsstädning
Rengöring av lägenheten eller huset kan vara mycket tidskrävande. Allra helst flyttstädningen. Även om enkla åtgärder såsom den dagliga ventilationen i rummen, skakningen av sängarna, utbudet av smutsig tvätt i tvättkorgen och clearing av rena kläder i garderoben samt den korta avtorkning av diskbänken, dusch och diskbänk redan förbättra den allmänna ordningen, är det ibland fortfarande inte tillräckligt. Rent & Fint hjälper dig att få din lägenhet att gå genom att erbjuda dig möjlighet att hitta rätt städservice i ditt område enkelt och snabbt.
Rent & Fint är din marknadsplats för alla tjänster relaterade till städning i hemmet
Letar du efter andra hushållstjänster såsom målning, professionell fönsterputsning, klädsel rengöring, decluttering, mattrengöring eller möbelkonstruktion? Du kan boka dem direkt!
Låt din lägenhet städa och njut av din nyfunna fritid.
Pålitlig kundservice
Vår vänliga kundservice hjälper dig gärna och svarar gärna på eventuella frågor du kan ha via e-post eller telefon. Du når oss från måndag till lördag från 08:00 till 17:00. Kontakta oss alltid om du har några frågor om exempelvis huhållsstädning eller flyttstädning, tvetydigheter eller önskemål om förbättringar. I vilket fall som helst finns vi där för dig och stödjer dig på bästa möjliga sätt!

Tveka inte att kontakta oss redan nu gällande flyttstädningen. Flyttstädningen som är fruktansvärt tråkigt att göra själv. Det är viktigt att då kunna fördela arbetsuppgifterna till de proffsen. Vi har kompetens att göra allt det som krävs för att du ska få det rena hemmet som du alltid drömt om. Rent & Fint finns här för dig. På alla sätt och vis och du kan alltid nå oss på mejl eller telefon.