En och annan julklapp till honom

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på reddit
Dela på pinterest

Nu har jag nästan hunnit hela vägen till nutid. Det vore förstås synd att sluta när det är så nära så jag kommer köra på även denna vecka. Titeln avslöjar förstås vad det kommer att handla om. För den som har missat och inte förstår ett smack av vad jag talar om kommer en recap:

Jag köper alltid klappar till min pojkvän på jul. Detta gör mig på inget sätt unik. De julklappar jag köper till honom varierar mycket från år till år. Det var detta som fick mig att börja skriva. Någon önskade att jag skulle specificera vad jag ger i julklapp till honom. Detta för att själv ges inspiration till vad hen ska köpa till sin pojkvän. Detta lät som en rolig grej. Jag hjälper gärna till men ser det också som roligt att berätta vad jag köpt i julklapp till honom. En win-win.

Jag har kommit till år 2018. Nu ska jag berätta vad jag köpte i julklapp till honom det året, och åren därefter

2018

Det blev en rakapparat. Lite tråkigt kanske, eller vad säger ni? Saken är bara den att jag, sedan vi träffats 8 år tidigare, aldrig hade sett hans ansikte. Det är helt säkert. Han ansikte var för mig helt främmande. Den enda referensram jag kunde ha var bilder på när han var yngre – mycket yngre – och saknade skägg. Min julklapp till honom det året blev en rakapparat. Han hade nämligen sagt att han kunde tänka sig att trimma skägget om han fick en bra maskin. Jag köpte därför den bästa på marknaden. En bra julklapp till både honom och mig, som nu plötsligt fick ett ansikte att titta på.

2019

Nästa års julklapp till honom blev väldigt annorlunda än föregående år. Det var nämligen så att jag och mina syskon fått ett sommarställe i norra Norrland av en avlägsen släkting. Detta sparade jag att berätta för honom till jul, som julklapp, eftersom jag visste att han skulle bli så glad. Så 1/3 av året fanns huset tillgängligt för vår familj att nyttja som vi ville. Detta är väl trevligt i sig, men särskilt då man betonar att han faktiskt kommer från Kiruna. Staden som ligger ungefär 10 mil därifrån. Bra tajming? Jo, man tackar!

2020

Vad ger man i julklapp till honom under en pandemi? Jo, man gör vad man talat om under många år. Man skaffar sig äntligen en hund. Detta var den bästa julklapp jag kunde ge honom, det är jag övertygad om.

Står ni inför införskaffande av klappar till era käresta? Jag tar gärna emot tips och kommentarer i kommentarsfältet som vanligt. Jag svarar på alla meddelanden!