Fasadrenovering Stockholm, en första uppdatering

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på reddit
Dela på pinterest

Nu kommer den länge utlovade men föga efterfrågade uppdateringen av min situation. Ni som följer mig regelbundet vet vad jag snackar om. Ni andra har nog svårare att hänga med, så här får ni en kortare genomgång av läget:

Jag flyttade till Stockholm för att börja arbeta med fasadrenovering för 4 månader sedan. Sedan dess har jag inte talat så mycket om det. Jag har förvisso arbetat med fasadrenovering förut, men inte i Stockholm. Det var kanske detta som gjorde att jag inte skrev så mycket om det i början. Det skulle vara ”same shit different city”. När jag nu har jobbat med fasadrenovering i Stockholm under en tid så har jag kommit till flera insikter. Dessa insikter tänkte jag dela med er nu:

  1. Det finns fler jobb i Stockholm när man sysslar med fasadrenovering

Jag ska erkänna att min kunskap om Sveriges huvudstad har varit ytterst begränsad länge. Det har bara inte blivit så att jag har åkt dit särskilt ofta. Jag kände ingen där och jag hade inga särskilda ärenden i stan. När jag fick chansen att jobba med fasadrenovering i Stockholm insåg jag det stora utbud av fasader i staden. Det är helt makalöst vad mycket större marknad det är.

  1.  Fasadrenovering i Stockholm innebär renovering av många olika fasader

Detta hänger förstås mycket ihop med åldern på staden. Stockholm är gammalt och därför finns många olika byggnader att utföra fasadrenovering på. Jag ska inte gå in på detaljer angående enskilda arbeten. Jag ska däremot säga att några av de byggnader i Stockholm som jag har utfört fasadrenovering på är magnifika. Det finns byggnader som mäter tillbaka hundratals år. Byggnader som stod där långt innan min hemstad ens blev till. Det fanns en väderkvarn i min stad då det fanns hela stadsdelar här. Det är coolt.

  1. Mitt team inom fasadrenovering i Stockholm är världens bästa

Jag ber om ursäkt till tidigare kollegor som eventuellt läser detta. Teamet som jag hamnat i nu är otroligt bra. De är både professionella (Stockholms bästa inom fasadrenovering) och otroligt trevliga. Jag är mycket nöjd att jag hamnade i detta arbetslag. Vi har roligt på jobbet och vi har roligt efter jobbet.

Det var det om min nya situation. Hör gärna av er med frågor så ska jag försöka besvara dem i ett inlägg lite längre fram i tid.