Stockholm och företagsflytt på olika sätt

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på reddit
Dela på pinterest

Företagsflytt i Stockholm – Det är verkligen ett tema som jag har kommit att bli bra på under de senaste åren. Jag ska berätta hur det kom sig att detta blev något av en specialitet för mig. Det är faktiskt en ganska lustig historia, i alla fall om ni ber mig definiera uttrycken ”lustig” och ”historia”. Såhär var det:

Jag började jobba som app-utvecklare på en start-up för ett antal år sedan. När jag började fanns det ingen mer än jag som var anställd i företaget. Vi gjorde ett bra jobb och växte. Företagsflytt i Stockholm blev en vana för oss. Vi behövde nämligen byta lokaler väldigt ofta tack vare expansionen. Det var faktiskt helt hysteriskt. Redan ett par månader efter att vi flyttade in i våra nya lokaler var det dags igen. Vi kontaktade ett bolag som var experter på företagsflytt i Stockholm. Det visade sig att detta påstående stämde. Jag har nu aldrig haft kontakt med ett så effektivt företag inom någon kategori. Varje gång vi skulle genomföra en företagsflytt i Stockholm kontaktade vi i fortsättningen samma bolag. Vi var nog deras bästa kund, skulle jag tro.

Så var vår verklighet. Vi släppte appen och fick in stora affärer från en mängd olika kunder. Varje gång expanderade vi. Varje gång blev det dags att genomföra företagsflytt i Stockholm. Jag tröttnade trots framgången. Kände att jag ville göra något nytt men visste inte riktigt var jag skulle börja. Jag sökte en utbildning inom Retorik. Den skulle börja först till hösten och jag var tvungen att ha ett jobb under sommaren. Jag kontaktade dem – bolaget i Stockholm som utfört våra företagsflyttar. Vi hade ju haft mycket kontakt under lång tid. Jag frågade bolaget om de hade plats för mig under sommaren. De svarade att ingen fråga någonsin hade kunnat komma vid ett lämpligare tillfälle.

Jag fick 3 månader som flyttgubbe. Jag fick arbeta med både företagsflytt i Stockholm och andra typer av flyttar. Just under dessa månader visade sig att mitt gamla bolag skulle flytta återigen. 

Gissa vem som dök upp för att sköta flytten. Ja, det var jag.

Gissa om det blev några förvånade miner på mina gamla kollegor. Ja, det blev det.

Succé. Absolut succé.