Svärfars SunWac 12

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på reddit
Dela på pinterest

SunWac 12 är den nya isbrytaren när det kommer till samtal med sina svärföräldrar, kära vänner. Detta låter förstås helt osammanhängande utan kontext, så den kommer här:

Jag har alltid känt mig lite obekväm runt min svärfar. Han är en snäll person men också väldigt tyst och ibland ganska butter. När vi är på besök sitter han mest vid deras pool och stirrar ut på ängen. Nu i helgen vågade jag mig äntligen fram och satte mig i rottingstolen mittemot. Vi såg på varandra i 5 smärtsamma sekunder. Jag andades in för att säga något om vädret, solen eller poolen. Han hann före då han sa ”Köpt SunWac 12”. Jag förstod inte riktigt vad han just hade sagt. Därför sa jag ”va?” och försökte ändå låta trevlig.

Han förklarade att han hade köpt SunWac 12 till poolen. Det var tydligen klortabletter speciellt framtagna för spabad, precis som deras pool. Han kastade över en som han redan höll i handen. Fråga mig inte varför han höll i den. Jag tittade på den och fick ur mig ett ”najs”. Det var tydligen ett bra ordval för SunWac 12 eftersom det fick igång hans pratreflex
ordentligt. Han började nämligen prata om poolrengöring en lång stund.
Det kändes som att något lossnade mellan oss den eftermiddagen. Jag tackar SunWac 12 för
det. Äntligen!