Täby och markarbeten en sommar

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på reddit
Dela på pinterest

Förra sommaren gick jag ur min comfort zone. Jag menar verkligen att jag gjorde detta bokstavligt talat. Syftet var verkligen att lämna den trygga vardagen bakom mig och att anamma något annat. Ett annat sätt att leva helt enkelt. Det var inte helt lätt att besluta sig hur detta skulle ske i praktiken. Många veckor av tänkande föregick vad som till slut skedde. Det som hände var att jag bytte bransch och arbetade med markarbeten i Täby en sommar.

Detta är inget jag har spenderat särskilt mycket tid åt att berätta om. Nu ska det bli andra bullar. Jag vill här och nu komma ut som före detta arbetare inom markarbete i Täby. Jag säger det med stolthet. Jag var verksam inom markarbete i Täby under 3 månaders tid. Varken en dag mer eller mindre. Det var en himla fin och lärorik tid. Jag fick medverka vid ett antal olika projekt under vilka jag lärde mig mycket.

Jag kan förstås börja med att berätta hur jag halkade in på detta. Det skedde nämligen genom det berömda bananskalet. Som vanligt kan jag inte hålla käften när jag träffar nya människor. Jag och några vänner firade en kompis födelsedag på Restaurang Pelikan. Där satt ett annat sällskap av folk i samma ålder och vi slog ihop våra bord. Det slutade med att jag talade med en snubbe som just var verksam inom markarbeten i Täby. Vi kom bra överens. Jag berättade att jag inte hade så rolig tid på jobbet. Berättade att jag skulle kunna tänka mig att testa på vad som helst vid det laget. ”Täby och markarbeten låter helt fenomenalt. Det hade jag älskat” sa jag och såg upp på min nyfunne vän. Han tittade tillbaka på mig och 2,5 vecka senare fick jag en praktikplats inom markarbete i Täby. Livet tar roliga svängar ibland. Det gäller att sitta lugnt i båten, annars faller man av.

Jag trodde att jag skulle hinna fram till att närmare beskriva de olika projekteten inom markarbeten i Täby. Detta finns inte på kartan eftersom jag i skrivande stund måste rusa iväg till frisören. Jag ber ödmjukast om att få återkomma redan imorgon och berätta mer om detta spännande ämne. För det är det väl? Hur skulle min sommar inom markarbeten i Täby kunna vara annat än öronbedövande intressant? Det är en narcissist som talar, det vet ni förstås.

Kram på er så hörs vi imorgon igen!